Logo

Celková cena nákupu

s DPH:: 0 EUR


Fľaša na nápoje s vylúhovaním Tescoma PURITY 0.7 l modrá

Je na sklade

Výrobca: Tescoma
Katalógové číslo: T 89199030
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 7

Fľaša na nápoje s vylúhovaním Tescoma PURITY 0.7 l farba modrá . Fľaša na nápoje s vylúhovaním Tescoma je vynikajúca na prípravu osviežujúcich nápojov, so sitkom na vylúhovanie ovocia, zeleniny, byliniek alebo chladenie ľadovými kockami. Vybavená uzáverom so silikónovým tesnením. Vyrobená zo špičkového plastového materiálu určeného pre zdravotníctvo a farmáciu, použitý materiál je úplne neutrálny a nápoje vo fľaši nijako neovplyvňuje. Plastová nádoba a sitko sú vhodné do umývačky, pútko a uzáver v umývačke neumývajte*. 3 roky záruka. 

 
Vaša cena s DPH: 11,49 EUR
 

Unikátna fľaša vynikajúca pre prípravu osviežujúcich nápojov s čerstvo vyluhovaným ovocím, zeleninou, bylinkami či korením priamo vo fľaši.
V čom fľašu s vylúhovaním PURITY vyniká?
Fľaša na nápoje PURITY je vybavená vyluhovacím sitkom, vďaka ktorému je možné priamo vo fľaši vylúhovať kúsky rôznych druhov ovocia, zeleniny a byliniek.
Vynikajúce pre vylúhovanie vo fľaši sú citrusové plody, jahody, kivi, lesné ovocie a pod., Alebo krájaná zelenina, napr. Uhorky, červená repa aj bylinky napr. Mäta alebo medovka.
Chuť extrahovaného ovocia, zeleniny alebo byliniek možno zvýrazniť šetrným stlačením v sitku alebo pridaním aromatického korenia, napr. Celej škorice či klinčekov.
Vyluhovacie sitko má odnímateľné dno, dá sa ľahko rozložiť, vylúhované kúsky ovocia, zeleniny či byliniek pohodlne vysypať a sitko dokonale prepláchnuť.
Aké má fľašu s vylúhovaním PURITY ďalšie výhody ?
sitko je vhodné aj pre vychladenie nápoja ľadom, ktorý sa s nápojom nepomieša
s kvalitným uzáverom so silikónovým tesnením a pútkom na pohodlné prenášanie.
     Materiál: špičkový neutrálny plast, ktorý neovplyvňuje chuť ani vôňu nápoja.
Údržba: nádoba a sitko sú vhodné do umývačky, pútko a uzáver v umývačke neumývajte.
Záruka: 3 roky.

 
t891990_fun1t891990_fun1
t891990_det1t891990_det1
tt891990_det3tt891990_det3

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky