Logo

Celková cena nákupu

s DPH:: 0 EUR


Panvica Tescoma GrandCHEF ø 32 cm, dlhá rukoväť

Pripravuje sa

Výrobca: Tescoma
Katalógové číslo: T 606832
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 7

Panvica Tescoma GrandCHEF ø 32 cm, dlhá rukoväť . Priestranná panvica na prípravu väčšieho množstva pokrmov na sporáku aj v rúre na pečenie. S prvotriednym antiadhéznym povrchom, dlhou masívnou rukoväťou a indukčným dnom z nehrdzavejúcej ocele. Vhodná na všetky typy sporákov: elektrické, plynové, sklokeramické a indukčné. 5 rokov záruka.

 
Vaša cena s DPH: 46,99 EUR
 

Predstavujeme masívne panvice s nerezovými úchytmi aj rukoväťami vhodné pre použitie nielen na sporáku, ale aj v rúre na pečenie.
Panvice GRAND CHEF majú unikátny retro-profesionálny vzhľad. Brúsený hliníkový povrch vonkajšej strany každej panvice je pritom chránený vysoko odolnou vrstvou, vďaka ktorej panvica nemení svoj vzhľad a nezachádza ani pri intenzívnom používaní a umývaní v umývačke.
Odolná panvica s prvotriednym nepriľnavým povrchom
Všetky panvice GrandCHEF sú opatrené kvalitným a odolným antiadhéznym povlakom proti pripaľovaniu, nerezovým indukčným dňom, a sú súčasťou rovnomennej, ucelenej línie špičkového riad na sporák i do rúry GrandCHEF.
Vďaka nadštandardnej kvalite a špičkovému prevedeniu Vám na dizajnové panvice GrandCHEF poskytneme mimoriadnu záruku 5 rokov.

 
t606832_det1t606832_det1
t606832_det3t606832_det3

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky