Logo

Celková cena nákupu

s DPH:: 0 EUR


Pekáč liatina s víkem 33x25 Nízky

Je na sklade

Katalógové číslo: O 123775
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 7

Pekáč liatina s víkem 33x25 Nízky.

Pekáč nízky so smaltovaným povrchom a s pokrievkou - môžete použiť len minimálne množstvo tuku pri príprave pokrmov. Materiál: 2mm plech so smaltovanou povrchovou úpravou - nazývanou ako "česká liatina". Výborne vedie teplo - ponúkame ekonomické varenie. Vhodný na všetky typy tepelných spotrebičov vrátane indukcie, do rúry. Pri manipulácii odporúčame použiť kuchynské chňapky. Rozmery: 33(s uchami 40)x25x7/11(s pokrievkou) cm. Pekáč je vhodný do umývačky na riad, ale je potrebné po umytí ho dobre osušiť a uchovať v suchu.

Varenie na smaltovanom povrchu je tým najzdravším možným spôsobom prípravy pokrmov. Tento riad má navyše vo vnútri nádob aplikovaný špeciálny modrý smalt, ktorý má výborné kyselinovzdorné vlastnosti a zostáva po celé roky prakticky nedotknutý bežným používaním.
Každý hrniec či panvica z tejto rady riadu je originálom. Z vonka nádob je totiž ručne nanesená plasticita, ktorá tento produkt robí úplne unikátnym. Po každej aplikovanej vrstve smaltu je riad vypálený v peci pri teplote približne 850 °C. Tento spôsob aplikácie povrchu zabezpečí, že sa Vám smalt rozhodne neodlúpi po pár použitiach ako je tomu napríklad pri rôznych keramických či teflonových, výrobkoch, ktoré sú nám ponúkané z médií všade okolo nás. Pre tento riad je charakteristický čierny matný smalt zvonka nádob. Tento smalt je spočiatku otvorený, a tak sú na ňom viditeľnejšie stopy po otere. Stopy sa dajú samozrejme pohodlne umyť. Tento matný smalt sa však po pár použitiach a umytiach "zatiahne" a získa klasickú, tmavo čiernu farbu.

 
Vaša cena s DPH: 38,99 EUR
 
 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky