Logo

Celková cena nákupu

s DPH:: 0 EUR


Elektrický mlynček na korenie a soľ Tescoma PRESIDENT, 2 v 1

Pripravuje sa

Výrobca: Tescoma
Katalógové číslo: T 659562
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 7

Elektrický mlynček na korenie a soľ Tescoma PRESIDENT, 2 v 1. Elektrický mlynček na korenie a soľ Tescoma PRESIDENT, 2 v 1. Elektrický mlynček pre čerstvo mleté korenie a soľ. S 2 prvotriednymi keramickými mlecími mechanizmami, s nastaviteľnou hrubosťou mletia a viečkom pre zachytávanie zvyškov korenia, ktoré slúžia aj ako násypka pre ľahké plnenie. Vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele
a odolného plastu, vybavený výkonným motorom. 6 mikrotužkových AAA batérií 1.5 V nie je súčasťou balenia. Návod na použitie vo vnútri balenia. 5 rokov záruka.

 
Vaša cena s DPH: 26,49 EUR
 

Mlynček na baterky, ktorý nemá chybu
Bez soli a korenia to v kuchyni nejde. Pokiaľ chcete mať pri varení aj servírovaní oboje vždy pekne po ruke, nezaobídete sa bez spoľahlivého elektrického mlynčeka na korenie a soľ 2 v 1. S elektrickým mlynčekom PRESIDENT pohodlne a jednou rukou dodáte svojim jedlám nezameniteľnú chuť čerstvo mleté soli a říz čerstvo mletého korenia súčasne.

 Dva mlynčeky v jednom

 Jediný šikovný mlynček zvládne prácu za dva. Má oddelené komory - jednu pre hrubozrnnú soľ a druhú pre celé korenie. Každá komora má svoj vlastný prvotriedne keramický mlecí mechanizmus, preto môžete požadovanú hrubosť soli a korenia nastaviť zvlášť.
Mlynček uvediete do prevádzky jednoduchým stlačením tlačidla pre soľ alebo korenie - k soleniu alebo koreneniu vám tak stačí jedna ruka. Má praktické viečko pre zachytávanie zvyškov korenia, ktoré slúžia aj ako násypka pre ľahké plnenie. Kvalitný keramický mechanizmus zaisťuje dlhú životnosť mlynčeka.

Elektrrický mlynček je vybavený dvoma keramickými mlecími mechanizmami, dvoma oddelenými zásobníky na korenie a dvoma tlačidlami spúšťanie mletia pre korenie a pre soľ.

 Keramický mlynček na korenie

Výkonný motor je poháňaný 6 mikrotužkovými batériami AAA ( nie sú súčasťou výrobku ), atraktívne dizajnové telo mlynčeka je vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, ktorými sú nehrdzavejúca oceľ, odolný plast a keramický mlecí kameň.

Na mlynček vám poskytneme nadštandardnú záruku 5 rokov!

 
t659562_det1t659562_det1
t659562_det3t659562_det3
t659562at659562a

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky