Logo

Celková cena nákupu

s DPH:: 0 EUR


Kontaktný gril GR 8012

Je na sklade

Výrobca: CATLER
Katalógové číslo: FP GR8012
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 7

Kontaktný gril GR 8012 . Elektrický kontaktný gril Ideálny pre celoročné použitie – kontaktný a barbecue gril 2 v 1.                                                                                                              Všestranné použitie                                                                                                                            S kontaktným grilom GR 8012 vždy dokážete pripraviť lahodné pokrmy od ľahkých raňajok až po štýlovú večeru, rýchlo, ľahko a pohodlne.

Unikátne funkcie

Vďaka unikátnej konštrukcii premeníte tento kontaktný gril na otvorený barbecue gril doslova behom sekundy. Pri grilovaní iste oceníte i nastavenie výšky hornej dosky a sklonu spodnej dosky, rovnako ako regulácia teploty od 180 do 220 °C a 15minutový časovač. Sendviče tak budú správne zapečené, zelenina zostane chrumkavá steaky tak šťavnaté…

 
Vaša cena s DPH: 169 EUR
 

Quantanium™

Príprava pokrmov na nepriľnavom povrchu Quantanium™ minimalizuje potrebu používania oleja. Nastaviteľný sklon spodnej grilovacej dosky umožňuje odviesť všetok prebytočný tuk z pripravovaného pokrmu do vyberateľnej odkapkávacej misky. Grilovania sa teda nemusia obávať ani milovníci zdravých pokrmov.

 
FPGR8012_2FPGR8012_2
FPGR8012_3FPGR8012_3

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky