Logo

Celková cena nákupu

s DPH:: 0 EUR


Lampa petrolejová

Pripravuje sa

Katalógové číslo: O 822260
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 7

Lampa petrolejová keramika / sklo / kov . Petrolejová lampa s keramickým telom, klasickým skleneným cylindrom a bavlneným knôtom slúži po naplnení petrolejom alebo lampovým olejom. Vhodná ako doplnkové svetlo v interiéri .
Petrolejová lampa v retro štýle urobí z obyčajného podvečera pohodovú záležitosť, doplnenú plápolajúcim plamienkom. Jeho svetlo umocní sklenený cylinder a prežiari teplým svetlom okolia. Napríklad tú časť izby, kde si chcete čítať obľúbenú knihu alebo si vychutnať pohár vína. Keramické telo, v kombinácii červenej glazúry s bodkami, je výrazným prvkom, ktorý vynikne hlavne na chalupách a chatách alebo tam, kde ste si obľúbili kolekciu bodka.

Je zaujímavým doplnkom interiéru, ale môže vás tiež zachrániť pri výpadku elektrického prúdu. Slúži aj ako primárne osvetlenie v miestach, kde nie je elektrina zavedená, napr. v chatkách záhradkárskych kolóniach.

Plní sa buď petrolejom alebo lampovým olejom, ten nie je súčasťou. Zapálenú petrolejku nenechávajte bez dozoru. Bavlnený knôt je možné povytiahnuť podľa potreby otočným gombíkom v stredovej kovovej časti. Návod na obsluhu je na obale.

 
Vaša cena s DPH: 26,99 EUR
 

Materiál: sklo, keramika, kov
Výška (cm): 28
Priemer (cm): 11
Hmotnosť (g): 530
Vlastnosti: bavlnený knôt

 
o822260_2o822260_2
o822260_3o822260_3

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky