Logo

Celková cena nákupu

s DPH:: 0 EUR


Lis na ovocie objem 6 L

Je na sklade

Katalógové číslo: K 15900401
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 7

Lis na ovocie objem 6 L . Lis na hrozno a domáce ovocie . Materíál drevo, kovový podstavec, objem 6 l, v balení sieťka, tyč pre ľahšie lisovanie . Ručný lis slúži na vytlačenie šťavy z jabĺk, hrozna, hrušiek a iného ovocia na výrobu muštov a vín. Výška 56cm .
Zberná misa, v ktorej sa zhromažďuje vylisovaná šťava, je pripevnená na základni z oceľových profilov. Misa je vhodná na styk s potravinami.
Kôš je vyrobený z bukového dreva. Pre pripevnenie lisu ku podlahe, stolu a podobne slúžia otvory v oporných nohách. V osi základne a misy je zapustený vodiaci šrób s lisovaciou hlavou, pričom kôš lisu je potrebné vycentrovať pomocou polkruhových prítlačných dosiek ku vodiacim šróbom.
Postupným otáčaním šróbu vytvárame potrebnú lisovaciu silu, ktorá je prenášaná cez drevené hranoly a prítlačnú dosku na lisované ovocie.
Pri lisovaní ovocia, mimo hrozna, sa doporučuje pred naplnením ovocnou drvinou vložiť do vnútorného priestoru koša riedku tkaninu ( vrecko súčasťou balenia ), ktorá zabráni vytlačovaniu lisovanej drviny medzi špárami koša. Výška základne od podlahy umožní zasunúť pod lis nádobu pre vylisovanú šťavu.

 
Vaša cena s DPH: 91,99 EUR
 
 
k15900404ak15900404a

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky