Logo

Celková cena nákupu

s DPH:: 0 EUR


Plech grilovací nerez dierovaný 43 x 25 cm

Pripravuje sa

Katalógové číslo: O 127004
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 7

Plech grilovací nerez dierovaný 43 x 25 cm . Plech grilovací skvele využijete k príprave mäsa, rýb, špízov a ďalších pochutín na grile alebo v rúre. Mäso alebo špízy či ryby položíte na plech a umiestnite ich na gril alebo do rúry, môžete použiť i na priamy plameň. Pohodlne môžete obsah behom prípravy otáčať alebo odstaviť, pokiaľ by sa vám pokrm pripravoval rýchlejšie než zbytok jedla a neskôr dať späť na žiar grilu alebo do rúry. Plech je opatrený otvormi, cez ktoré preniká žiar. Vďaka dvom úchytom sa jednoducho prenáša – nutnosť použitia kuchynských chňapiek. Materiál: nerez. Jednoduchá údržba – je vhodný do umývačky na riad. Rozmery: 43 x 25 x 1,5/5 cm.

 
Vaša cena s DPH: 11,49 EUR
 

Grilovací plech skvele využijete na prípravu mäsa, rýb, špízov a ďalších pochutín na grile alebo v rúre. Naložené mäso, zeleninu, huby a pod. Položíte na plech a umiestnite ho na gril alebo do rúry môžete ho použiť aj na priamy plameň. Aj pri grilovaní drobnejších potravín, šampiňónov, cukety ... vďaka veľkosti otvorov suroviny neprepadnú.

Tento pevný nerezový plech má perforovaný povrch, vďaka ktorému sa teplý vzduch v rúre rozprestrie rovnomerne a vaše dobroty sa upečú krásne dozlatista, čo oceníte predovšetkým pri dopekaní pečiva alebo zapekanie žemlí na domáce hamburgery.

Vďaka dvom úchytom sa ľahko prenáša samozrejme s použitím kuchynských chňapiek. Pri pripečení marinády alebo náplne ho možno jednoducho odmočiť a potom vložiť do umývačky riadu.

Materiál: nerezová oceľ
Nepriľnavý povrch: nie
Dĺžka (cm): 43
Šírka (cm): 25
Výška (cm): 5
Hmotnosť (g): 769
Ucho: áno
Materiál ucha: nerezová oceľ
Vlastnosti: na grilovanie
Vhodné do umývačky: áno
Vhodné do rúry: áno
Dĺžka: 40-50 cm
Šírka: 20-30 cm

 
o127004_2o127004_2
o127004_3o127004_3

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky