Logo

Celková cena nákupu

s DPH:: 0 EUR


Súprava na zaváranie TESCOMA DELLA CASA, s teplomerom

Pripravuje sa

Výrobca: Tescoma
Katalógové číslo: T 895260
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 7

Súprava na zaváranie TESCOMA DELLA CASA, s teplomerom . Súprava na zaváranie TESCOMA je vynikajúca na ľahké zaváranie a sterilizovanie pokrmov v pare, vhodná pre všetky kastróly a hrnce TESCOMA ø 24 cm a ostatný riad rovnakej veľkosti. Sklenená pokrievka je vybavená presným teplomerom na ľahkú kontrolu teploty a pohárov počas zavárania. Naparovacia podložka ochráni poháre pred vysokou teplotou dna riadu, univerzálny nástavec je vynikajúci na zaváranie vysokých pohárov a pohárov postavených na sebe. Návod na použitie je súčasťou balenia. 3 roky záruka.

 
Vaša cena s DPH: 33,59 EUR
 

Sortiment výrobkov pre zaváranie DELLA CASA zahŕňa unikátnu ucelenú súpravu pre domáce zaváranie.
V čom súprava pre zaváranie DELLA CASA vyniká?
Umožňuje plnohodnotné zaváranie pokrmov v bežnom kuchynskom nerezovom riadu, hrncoch a kastról o priemere 24 cm, bez nutnosti kupovať špeciálny zavárací hrniec. To pre vás predstavuje významnú ekonomickú úsporu aj úsporu miesta v domácnosti.
Súčasťou súpravy je univerzálny nástavec, ktorý hrniec alebo kastról zvýši o 8 cm. V kuchynskom hrnci s nasadeným nadstavcom môžete pohodlne zavárať aj vysoké zaváracie poháre alebo niekoľko menších pohárov na sebe.
Naparovacej podložka je opatrená žiaruvzdornými silikónovými nôžkami a chráni zaváracie poháre pred vysokou teplotou dna hrnca.
Masívne sklenená pokrievka má dobre tesniace silikónový okraj a otvor pre kontrolovaný odchod páry, čo prispieva k jednoduchému udržiavanie optimálnej teploty počas zaváranie.
V úchyte pokrievky je zasunutý presný a odolný nerezový zaváracie teplomer, ktorý zobrazuje teplotu vo vnútri hrnca.
Optimálna teplota pre zaváranie v rozmedzí 80 až 90 ° C je na teplomere zreteľne vyznačená zeleným výsekom.

 
Aké má súprava pre zaváranie DELLA CASA ďalšie výhody?

 

    ekonomická úspora
    
    úspora miesta.

 
t895260_fun1t895260_fun1
t895260_fun2t895260_fun2
t895260_det3t895260_det3

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky