Logo

Celková cena nákupu

s DPH:: 0 EUR


Zámok visiaci ABUS 727TI/20

Pripravuje sa

Katalógové číslo: 130020
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 7

Zámok visiaci ABUS 727TI/20 . Visiaca zámka Titalium 727TI . Telo zámky je zo špeciálnej zliatiny hliníka TIATLIUM - vysoká bezpečnosť v kombinácii s nízkou hmotnosťou.

TITALIUM – zabezpečenie pre budúcnosť

Visacie zámky TITALIUM, od špecialistu na bezpečnosť, predstavujú novú dimenziu v oblasti zabezpečenia. Zámky sú vyrobené z inovatívnych materiálov, ktoré zabezpečujú veľkú bezpečnosť pri výrazne nižšej hmotnosti.

Materiál TITALIUM je špeciálna zliatina hliníka, ktorá jedinečným spôsobom kombinuje robustnosť a ľahkosť. S TITALIUM sa ABUS sústredí na dve základné vlastnosti: maximálna pevnosť a nízka hmotnosť. Tento moderný materiál sa odráža na dizajne všetkých produktov. Visacie zámky z rodiny TITALIUM majú povrch z nehrdzavejúcej ocele.

TITALIUM je nová generácia visacích zámkov. Približne o 30% bola znížená hmotnosť zámkov, v porovnaní s tradičnými mosadznými zámkami s rovnakou úrovňou bezpečnosti. Zámky TITALIUM sa stali atraktívnou alternatívou k pôvodným zámkom.

Visacie zámky rady TITALIUM sú ponúkané v rôznych veľkostiach pre splnenie všetkých bezpečnostných požiadaviek. Sú vhodné na súkromné ale aj komerčné využitie.

TITALIUM je silný, ľahký, inovatívny.

Tvrdené oceľové oko zámky s povrchovou úpravou NANO PROTECT pre maximálnu odolnosť voči korózii.

Šesť stavítková cylindrická vložka, dvojité istenie oka v tele zámky.

Zamknutie zatlačením oka, bez použitia kľúča.

 
Vaša cena s DPH: 4,69 EUR
 

 

 
130020_43130020_43

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky